Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm - Duurzaamheid en gebruiksgemak

Hoogwaardig materiaal en coating

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is een duurzame pan die gemaakt is van hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en bestand is tegen krassen. Daarnaast is de pan voorzien van een titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en de antiaanbaklaag langer intact blijft.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal op de bodem. Deze geeft precies aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de pan op de juiste temperatuur is, kleurt de Thermo-Signal effen rood. Dit zorgt ervoor dat je altijd op het juiste moment kunt beginnen met bakken.

Geschikt voor diverse warmtebronnen

De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor vrijwel elke keuken. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan op alle warmtebronnen gebruikt worden.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik van de pan is het aan te raden om deze met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de baklaag langer intact en behoudt de pan zijn kwaliteit. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je de pan ook in de vaatwasser reinigen.

Geschikt voor diverse gerechten

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm kun je verschillende gerechten bereiden. Of je nu eieren wilt bakken, stukken vlees wilt braden of vis wilt bereiden, deze pan is geschikt voor al deze doeleinden. De pan heeft een goede warmteverdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig kunt bereiden.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan duurzaam is en lang meegaat, zijn er pannen op de markt met een nog hogere bouwkwaliteit. Echter, voor de prijsklasse waarin deze pan valt, biedt het een goede kwaliteit en functionaliteit.