Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

De Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

Review: Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm

Ideaal voor diverse gerechten

De Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van roerbakschotels, risotto of stoofschotels. Met deze pan kun je diverse gerechten gemakkelijk klaarmaken.

Inclusief glazen deksel

Bij deze pan wordt ook een glazen deksel meegeleverd. Dit is handig omdat je gerechten langzaam kunt laten garen en tegelijkertijd het kookproces goed in de gaten kunt houden. Zo behoud je de optimale smaak en textuur van je gerechten.

Sterke pan met lange levensduur

De Tefal Unlimited Hapjespan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een titanium coating. Hierdoor is de pan sterk en gaat hij lang mee. Bovendien zorgt de coating ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en dat je geen krassen hoeft te vrezen.

Thermo-Signal stip voor optimale baktemperatuur

De pan is uitgerust met een Thermo-Signal stip die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit is handig omdat je zo precies weet wanneer je kunt beginnen met koken. Zo voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden.

Onderhoud en gebruiksgemak

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt.

Geschikt voor diverse kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Hapjespan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Unlimited Hapjespan is middenklasse. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet dezelfde kwaliteit heeft als een pan uit een hogere prijsklasse. Desondanks is de pan van goede kwaliteit en gaat hij lang mee.