Inductiekookplaat-info.nl

Whirlpool inductie kookplaat

Ben je op zoek naar de beste Whirlpool inductie kookplaat van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de beste modellen van Whirlpool voor jou op een rijtje gezet. Bekijk snel onze lijst om te ontdekken welke Whirlpool inductie kookplaat bij jou past!

Beste whirlpool inductie kookplaat van 2024

1

Whirlpool SMO 658C/BT/IXL

2

Whirlpool WB B4877 NE

3

Whirlpool WL S1360 NE

4

Whirlpool WS Q2160 NE

5

Whirlpool WL B2977 NE

Laatste update: 30 mei 2024

Beste whirlpool inductie kookplaat van 2024

1

Whirlpool SMO 658C/BT/IXL

2

Whirlpool WB B4877 NE

3

Whirlpool WL S1360 NE

4

Whirlpool WS Q2160 NE

5

Whirlpool WL B2977 NE

Laatste update: 30 mei 2024

Picture of Yannick
Yannick

Inductie expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande of inbouw Whirlpool inductie kookplaat.
  • De Whirlpool kookplaten zijn getest op: veiligheid, duurzaamheid, afwerking, materiaal, kwaliteit, warmtezones en gebruik.
  • De Whirlpool inductie kookplaten met de beste prijs-kwaliteitverhouding zijn opgenomen in de top 5.
  • De whirlpool inductie kookplaat is de Whirlpool SMO 658C/BT/IXL

Een Whirlpool inductie kookplaat kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Whirlpool inductie kookplaat. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen keuken een overzicht gemaakt van de beste Whirlpool inductie kookplaten. Voordat je een Whirlpool inductie kookplaat koopt is het belangrijk om te weten wat de inbouw maat is van de plek waar de kookplaat gaat komen. Meet dit eerst op voordat je verder gaat bij je zoektocht.

Wij hebben de beste Whirlpool inductie kookplaten getest op: veiligheid van de kookplaat, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de plaat, warmtezones en verbruik. Aan de hand van deze specificaties zijn wij uitgekomen op een lijst met de beste Whirlpool inductie kookplaten van 2024. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste kookplaten, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 20 jaar gelukkig je keuken inloopt!

De beste Whirlpool inductie kookplaat getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Whirlpool inductie kookplaten met alleen de beste inductie kookplaten van 2024. Deze selectie is gemaakt op basis van veiligheid van de kookplaat, duurzaamheid, afwerking, gebruikt materiaal, kwaliteit van de plaat, warmtezones en het verbruik. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste inductie kookplaat van 2024 staat uiteraard op nummer 1.

De Whirlpool SMO 658C/BT/IXL inductieplaat is een indrukwekkend en veelzijdig keukenapparaat dat een breed scala aan kookzones en instellingen biedt. Het apparaat is een inbouwmodel, wat betekent dat het naadloos kan integreren in je keukenwerkblad. Bovendien biedt het flexibele kookzones die je naar eigen inzicht kunt combineren. Helaas vereist deze inductieplaat een 2-fasen (Perilex) aansluiting, die mogelijk niet standaard aanwezig is in alle keukens.

Deze inductieplaat biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit in de keuken dankzij de 8 kookzones en 18 kookstanden. Veiligheid is ook een sterk punt van dit apparaat; het biedt verschillende veiligheidsopties zoals kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Het bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk en je hebt de keuze uit een schuifregelaar, tiptoetsen en een touchscreen om je kookinstellingen te beheren.

Wat betreft bereidingskwaliteit, behoort deze inductieplaat tot de topklasse. Het heeft functies zoals de boostfunctie voor snel koken en een warmhoudfunctie. Ook is de inductieplaat uitgerust met een slimme pan- en pangrootteherkenning, wat zorgt voor een efficiënter energieverbruik. Al met al, als je de benodigde elektrische aanpassingen kunt doen, is dit een uitstekende aanvulling op elke keuken.
De Whirlpool WB B4877 NE is een indrukwekkende inductiekookplaat met een gemiddelde bereidingskwaliteit, wat zorgt voor veelzijdige kookmogelijkheden. Dankzij de inductietechniek zijn pannen snel opgewarmd en met handige functies zoals de boost- en warmhoudfunctie maakt dit het koken efficiënter en gemakkelijker. Bovendien heeft de kookplaat een strak inbouwdesign, waardoor hij naadloos in je keukenwerkblad past.

De kookplaat vereist een 2-fasen aansluiting met een Perilex stekker, wat een efficiënte kookervaring garandeert. Er zijn vier kookzones beschikbaar, met negen kookstanden voor volledige controle. Ook biedt de kookplaat verschillende veiligheidsfuncties, zoals kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, om ongelukken te voorkomen. Panherkenning en pangrootteherkenning zijn extra pluspunten die bijdragen aan een uitstekende kookervaring.

Qua gebruiksgemak is de Whirlpool WB B4877 NE top. Functies zoals de braadsensor en warmhoudfunctie zorgen voor een moeiteloze kookervaring. Bovendien is de bediening eenvoudig en intuïtief dankzij de tiptoetsen, wat bijdraagt aan een modern design en efficiënte kookprocessen.
Voordelen Nadelen
Kook jouw favoriete gerechten op de Whirlpool WL S1360 NE. Op de flexibele kookzones plaats je zonder problemen braadsledes, vispannen en grillplaten. De smeltfunctie is handig als je chocolade of boter smelt. Als je bezoek later komt, gebruik je de warmhoudfunctie. Deze functie houdt jouw gerecht warm totdat iedereen aan tafel zit. Eet jij graag een sudderlapje? Kies dan de sudderfunctie. Je weet dan zeker dat je stuk vlees niet aanbrandt en de ingrediënten sappig en mals blijven.
Voordelen Nadelen
Je kookt je favoriete maaltijden op de Whirlpool WS Q2160 NE inductie kookplaat. Je maakt een snelle pasta met de boostfunctie in 1 van de 4 kookzones. Deze zorgt ervoor dat het water extra snel kookt, zodat je spaghetti snel gaar is. Om een pastasaus langzaam in te koken, zet je de sudderstand aan. Voor een dessert met een chocoladesaus, gebruik je de smeltstand. Deze kookt op een lage temperatuur, waardoor je boter en chocolade langzaam smelt zonder het te verbranden. Wanneer je gerechten klaar zijn, zet je de warmhoudstand aan. Zo kun je rustig de tafel dekken zonder dat je eten afkoelt.
De Whirlpool WL B2977 NE inductiekookplaat is ontworpen voor een geavanceerde kookervaring en combineert stijl met functionaliteit. Echter, een belangrijke opmerking is het ontbreken van de 5-polige Perilex stekker, die je apart moet bestellen en laten bevestigen door een elektricien. Dankzij het inbouwontwerp wordt hij naadloos geïntegreerd in het keukenwerkblad, wat bijdraagt aan een moderne uitstraling en het schoonmaken vergemakkelijkt.

Bovendien is er aandacht besteed aan de elektrische aansluiting, die specifiek een 2-fasen Perilex stekker vereist. De kookplaat beschikt over vier kookzones en negen kookstanden, waardoor je diverse gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Er zijn ook flexibele zones voor grotere pannen. Daarnaast heeft Whirlpool uitstekende veiligheidskenmerken toegevoegd, zoals oververhittingsbeveiliging en kinderbeveiliging.

Wat de bereidingskwaliteit betreft, biedt deze kookplaat topklasse prestaties. De geavanceerde panherkenning detecteert zowel de aanwezigheid als de grootte van de pan, wat zorgt voor efficiënt energiegebruik. Tenslotte maken de intuïtieve tiptoetsen en handige functies zoals de boostfunctie en de warmhoudfunctie het koken met deze inductiekookplaat tot een fluitje van een cent.