Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

Review: BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

Bak grote stukken vlees voor het hele gezin

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is perfect voor het bakken van grote stukken vlees voor het hele gezin. Met een diameter van 30 cm biedt deze pan voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden.

Keramische baklaag voor korter en heter bakken

Deze pan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor je korter en heter kunt bakken tot een temperatuur van 400 °C. Dit zorgt ervoor dat de vitaminen en smaak in je gerecht behouden blijven.

Krasbestendige antiaanbaklaag voor een langere levensduur

De BK Balans Koekenpan heeft een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor de pan langer meegaat. Je kunt de pan dus intensief gebruiken zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan de baklaag.

Goede warmteverdeling en lichtgewicht aluminium pan

De pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmteverdeling tijdens het koken. Daarnaast is de pan ook licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De koude handgreep zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zelfs als deze heet is.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken met lauw water en een beetje afwasmiddel. De pan is vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem ook in de vaatwasser reinigen als je dat wilt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Balans Koekenpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem voor verschillende bereidingswijzen kunt gebruiken.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pan wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan voldoet aan de basisvereisten en functionaliteiten, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.