Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Review: Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Ideaal voor grote stukken vlees en vis

De Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is een ideale pan voor het bakken van grote stukken vlees en vis. Met een diameter van 32 cm biedt deze pan voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. Of je nu een feestmaal voor een groot gezelschap wilt maken of gewoon graag grote porties kookt, deze pan is perfect voor jou.

Sterke en duurzame koekenpan

De Tefal Unlimited Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. De pan is voorzien van een titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en de pan bestand is tegen krassen. Je kunt dus met een gerust hart je favoriete gerechten bereiden zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan de pan.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze koekenpan is de Thermo-Signal. Deze indicator kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken en voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden. Dit zorgt voor een perfecte kookervaring en heerlijke resultaten.

Makkelijk schoon te maken

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aanbevolen om deze met de hand af te wassen. Gelukkig is de Tefal Unlimited Koekenpan gemakkelijk schoon te maken. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat voedselresten niet aan de pan blijven kleven, waardoor je de pan moeiteloos kunt reinigen. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je liever de vaatwasser gebruikt, is dat ook mogelijk.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Koekenpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in elke keuken. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om heerlijke gerechten te bereiden.