Inductiekookplaat-info.nl

BK Fortalit Frituurpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Fortalit Frituurpan 24 cm

De BK Fortalit Frituurpan 24 cm is te koop bij

Review
BK Fortalit Frituurpan 24 cm

Review: BK Fortalit Frituurpan 24 cm

Introductie

De BK Fortalit Frituurpan 24 cm is een losse pan die geschikt is voor gebruik op een fornuis, warmte- of inductieplaat. Deze frituurpan is voorzien van een handig frituurmandje, waarmee je veilig je patat in de hete olie kunt laten zakken. De pan is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal, wat ervoor zorgt dat de warmte goed wordt vastgehouden en de temperatuur constant blijft. Hierdoor worden je snacks gelijkmatig en goed gaar. Daarnaast heeft de pan handige pootjes onder het frituurmandje, waardoor je je frietjes kunt laten uitlekken boven de pan. Ook kun je de pan gebruiken voor het maken van gehaktballen of stoofvlees. Na gebruik is de pan eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van emaille, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en -behoud. Het handvat van de pan is gemaakt van staal, wat stevig en duurzaam is. De pan heeft geen specifieke baklaag en is PFAS-vrij. De bouwkwaliteit van de pan is middenklasse, wat betekent dat de pan degelijk is maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten

De BK Fortalit Frituurpan 24 cm is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten. Hij kan gebruikt worden op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Let op: de pan is niet geschikt voor gebruik in de oven.

Gebruiksgemak

De frituurpan is zeer gebruiksvriendelijk. Het handige frituurmandje zorgt ervoor dat je je patat veilig in de hete olie kunt laten zakken en weer omhoog kunt halen. De pootjes onder het mandje maken het mogelijk om je frietjes te laten uitlekken boven de pan. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik.