Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Review: Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Een sterke en duurzame koekenpan

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is een ideale pan voor het bakken van een lekker ontbijt met 2 eitjes. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. Dankzij de titanium coating blijven ingrediënten niet plakken en hoef je je geen zorgen te maken over krassen. Deze pan is een goede investering voor in jouw keuken.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Met de Thermo-Signal technologie van deze pan weet je altijd wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Zo voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden. Deze handige functie maakt het bakken een stuk gemakkelijker.

Gemakkelijk schoon te maken

Om de levensduur van deze pan te verlengen, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Gelukkig is de pan gemakkelijk schoon te maken en is hij vaatwasmachinebestendig. Je kunt dus zelf kiezen hoe je de pan het liefst schoonmaakt. De pan heeft ook een koude greep, waardoor je je handen niet brandt tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Je kunt deze pan dus gebruiken op welke kookplaat je ook hebt. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pan is middenklasse. Hoewel de pan van hoogwaardig materiaal is gemaakt en lang meegaat, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Als je op zoek bent naar een pan die echt jarenlang meegaat, is het misschien de moeite waard om verder te kijken. Maar voor de prijs is deze pan zeker een goede keuze.