Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm - Een handige pan voor inductie

Thermo-spot technologie voor optimale warmte

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is voorzien van de handige Thermo-spot technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je precies weet wanneer de pan warm genoeg is om in te bakken. De Thermo-spot kleurt namelijk effen rood wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Hierdoor voorkom je dat je gerechten verbranden of dat je te vroeg begint met bakken.

Gezonder koken dankzij de antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je minder vet nodig hebt tijdens het bakken. Hierdoor kun je gezonder eten en genieten van heerlijke gerechten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over overtollig vet. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken, waardoor het schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt.

Geschikt voor gebruik in de oven

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is geschikt voor gebruik in de oven tot 175 °C. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een stuk vlees aanbraadt en het daarna wilt laten garen in de oven. Je kunt de pan dus van het fornuis rechtstreeks in de oven plaatsen, zonder dat je hiervoor een andere pan hoeft te gebruiken.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je de pan niet met de hand hoeft af te wassen. Wil je echter lang plezier hebben van de pan, dan is het aan te raden om deze met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en gaat deze langer mee.

Geschikt voor verschillende kookplaten en ovens

De Tefal Virtuoso Koekenpan 28 cm is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan op verschillende warmtebronnen gebruiken en ben je niet beperkt tot één specifiek type kookplaat.

Duurzame bouwkwaliteit

Deze koekenpan heeft een basisklasse bouwkwaliteit en is gemaakt van hoogwaardig RVS. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van RVS, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. De baklaag is gemaakt van PTFE, wat een standaard antiaanbaklaag is. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een belangrijke overweging kan zijn.