Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm

Anti-aanbaklaag voor gezond bakken

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is een handige pan waarmee je gemakkelijk een eitje of stukje vlees kunt bakken. Dankzij de anti-aanbaklaag blijft je eten niet aan de bodem kleven. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt bakken dan met vergelijkbare pannen zonder anti-aanbaklaag.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus gebruiken op elk type kookplaat. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken om gerechten te garen of warm te houden, tot een temperatuur van 160 graden Celsius.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen om hem schoon te maken. Wil je echter dat de pan langer meegaat, dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en blijft hij langer in goede staat.

Sterk en duurzaam materiaal

De pan is gemaakt van roestvrij staal (RVS), zowel de basis als het handvat. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan sterk en duurzaam is, waardoor hij lang meegaat. De baklaag is gemaakt van PTFE, een standaard antiaanbaklaag. Let op: deze pan is niet PFAS-vrij.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 20 cm is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook veilig in de oven gebruiken. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pan wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.