Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm - Review

Stevige pan met goede warmteverdeling

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is een stevige pan met een bodem van 5 millimeter. Dit zorgt ervoor dat de pan goed en gelijkmatig warm wordt. Hierdoor kun je gerechten perfect bereiden.

Geschikt voor 4 tot 6 personen

Met een diameter van 30 centimeter is deze wokpan groot genoeg om voor tussen de 4 en 6 personen te koken. Je kunt dus gemakkelijk een maaltijd bereiden voor het hele gezin of voor een groep vrienden.

Veilige en duurzame anti-aanbaklaag

De anti-aanbaklaag van de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan bestaat uit 5 lagen titanium deeltjes. Hierdoor is de laag niet alleen slijtvrij, maar ook vrij van giftige stoffen. Je kunt dus met een gerust hart koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen in je eten.

Handvat blijft koel tijdens het bakken

Het handvat van deze wokpan is hol, waardoor het rvs niet opwarmt tijdens het bakken. Dit zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden zonder je handen te verbranden. Let wel op dat het handvat mogelijk opgewarmd kan zijn als je de pan in de oven hebt gebruikt.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan eenvoudig met de hand afwassen. Het materiaal is niet geschikt voor de vaatwasser, dus het is belangrijk om de pan met de hand schoon te maken. Gelukkig is dit geen probleem, want de pan is makkelijk schoon te krijgen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze wokpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Middenklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan heeft een bouwkwaliteit die als middenklasse kan worden beschouwd. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar mogelijk niet zo duurzaam is als pannen uit een hogere prijsklasse.