Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

Bekijk de goedkoopste GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

De GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is te koop bij

Review
GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

Review: GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

Luxe en compacte pannenset

Met de GreenPan Padova Pannenset 6-delig haal je een compacte en luxe set aan pannen in huis. De pannen hebben een prachtige mint groene kleur met mat gouden handgrepen, waardoor ze een luxueus design hebben. Deze set bestaat uit 2 koekenpannen, 2 steelpannen, één hapjespan en één kookpan. Het is een complete set die geschikt is voor verschillende kookbehoeften.

Gezond bakken dankzij de antiaanbaklaag

De koekenpannen in deze pannenset zijn voorzien van een sterke Thermolon keramische antiaanbaklaag. Deze baklaag is glad en volledig PFAS-vrij, waardoor je gezonder kunt bakken. Ingrediënten blijven niet vastplakken aan de bodem van de pan, wat het gebruik van olie of boter kan verminderen. Bovendien is het reinigen van de pannen hierdoor een fluitje van een cent. Het is wel belangrijk om de pannen met de hand af te wassen om beschadigingen te voorkomen en de levensduur van de pannen te verlengen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De GreenPan Padova Pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je ze voor verschillende gerechten kunt gebruiken.

Topklasse bouwkwaliteit

Deze pannenset heeft een topklasse bouwkwaliteit. De pan basis is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. De handvatten zijn gemaakt van RVS, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. De keramische antiaanbaklaag is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de pannen lang meegaan. Daarnaast zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt.