Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Nordica Steelpan 16 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Nordica Steelpan 16 cm

De Tefal Nordica Steelpan 16 cm is te koop bij

Review
Tefal Nordica Steelpan 16 cm

Review: Tefal Nordica Steelpan 16 cm

Handig afgietsysteem en innovatief design

De Tefal Nordica Steelpan 16 cm is een handige pan voor inductie. Wat deze pan uniek maakt, is het handige afgietsysteem. Hiermee kun je eenvoudig jouw zelfgemaakte sausje over een stuk vis of vlees schenken. Het innovatieve design van de pan heeft handgrepen aan de zijkanten van de deksel, in plaats van een knop bovenop. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak.

Veilig en handig in gebruik

De dubbele handgrepen en gaatjes aan de zijkant van de pan zorgen ervoor dat je veilig het kookwater kunt afgieten en een sausje kunt uitschenken. Daarnaast kun je het kookproces gemakkelijk in de gaten houden dankzij de grote glazen deksel. Ook handig is de literaanduiding in de pan, waarmee je vloeistoffen direct kunt afmeten.

Hoogwaardig roestvrij staal en stijlvol design

De Tefal Nordica Steelpan is gemaakt van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle uitstraling op jouw aanrecht. De pan past perfect in elke keuken.

Geschikt voor alle warmtebronnen en oven

Deze steelpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken tot een temperatuur van 210 graden. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Premium materialen en vaatwasmachinebestendig

De pan heeft een RVS basis en handvat, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit. Daarnaast is de pan PFAS-vrij en heeft het geen antiaanbaklaag. Dit maakt de pan gezond en veilig in gebruik. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen.

Geschikt voor diverse kookplaten

De Tefal Nordica Steelpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Hierdoor kun je de pan op elke warmtebron gebruiken.

Conclusie

De Tefal Nordica Steelpan 16 cm is een handige en veelzijdige pan voor inductie. Het handige afgietsysteem en innovatieve design maken het gebruiksgemak groot. Daarnaast is de pan gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft het een stijlvol design. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan zelfs in de oven gebruikt worden. Met premium materialen en vaatwasmachinebestendigheid is deze pan een goede keuze voor elke keuken.