Inductiekookplaat-info.nl

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is te koop bij

Review
BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

Review: BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm

Ideaal voor een klein huishouden

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is ideaal voor een klein huishouden of als je graag meerdere eenpersoonsporties tegelijk kookt. Met een inhoud van 2,5 liter is de pan geschikt voor stoofpotjes voor 2 tot 3 personen.

Gemaakt van geëmailleerd staal

Deze braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor de binnenkant erg glad is en ingrediënten niet blijven plakken. Dit is erg handig bij het braden van vlees, omdat je het eerst kunt aanbraden en daarna kunt laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Dit is handig wanneer je het gerecht wilt laten sudderen in de oven en meer ruimte op het fornuis wilt hebben voor andere pannen.

Materiaal en specificaties

De pan heeft een emaille basis en een gietijzeren handvat. De baklaag is gemaakt van RVS en is PFAS-vrij. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig. Helaas heeft de pan geen literaanduiding en is er geen afgietsysteem aanwezig. De bouwkwaliteit van de pan wordt geclassificeerd als basisklasse.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook gebruikt worden in de oven.