Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L

Bekijk de goedkoopste Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L

De Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L is te koop bij

Review
Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L

Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L - Review

Gezonde maaltijden op alle warmtebronnen

Met de Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan 4 L kun je gezonde maaltijden bereiden op alle type warmtebronnen, inclusief inductieplaten. Door te koken onder hoge druk met een temperatuur boven 100 graden Celsius, blijven vitamines en voedingsstoffen beter behouden. Dit maakt het een ideale pan voor het bereiden van gezonde gerechten.

Snel en gemakkelijk koken

Deze snelkookpan maakt het mogelijk om heerlijke gerechten te bereiden zonder urenlang in de keuken te staan. Je kunt de pan bijvoorbeeld gebruiken voor het stomen van groenten en vis, of voor het bereiden van stoofvlees. Met de Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan bespaar je tijd en energie in de keuken.

Vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. De Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan is gemaakt van hoogwaardig RVS materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze snelkookpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende warmtebronnen kunt gebruiken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De Tefal Secure 5 Neo P25342 Snelkookpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan basis is RVS en het handvat is gemaakt van kunststof. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is PFAS-vrij. De pan heeft een koude greep, wat zorgt voor veilig gebruik. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.