Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Sheet hapjespan 28cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Sheet hapjespan 28cm

De KitchenAid Stainless Steel Sheet hapjespan 28cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Sheet hapjespan 28cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Sheet hapjespan 28cm

Gezond koken met de KitchenAid Stainless Steel Hapjespan

De KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm is een ideale pan voor het bereiden van eenpansmaaltijden op een gezonde manier. Deze hapjespan heeft namelijk een sterke keramische baklaag, waardoor je weinig olie of vet hoeft te gebruiken. Dit is niet alleen handig voor het bakken van vetarme gerechten, maar ook omdat de pan PFAS-vrij is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke chemische stoffen in je eten.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

De KitchenAid Stainless Steel Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt de oven instellen tot aan 160 graden Celsius om je gerecht verder te garen. Dankzij de glazen deksel kun je het gerecht goed in de gaten houden tijdens het koken, zonder dat er warmte ontsnapt.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken kun je de KitchenAid Stainless Steel Hapjespan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Het materiaal van de pan basis is staal, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit en duurzaamheid.

Specificaties

De KitchenAid Stainless Steel Hapjespan heeft een diameter van 28 cm en is een losse pan. De pan heeft geen koude greep of afgietsysteem. Er is geen literaanduiding aanwezig op de pan. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De pan heeft een keramische antiaanbaklaag die PFAS-vrij is. Dit zorgt voor gezond koken zonder schadelijke chemische stoffen. De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik.