Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Een goede basis in huis

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 & 28 cm haal jij een goede basis in huis. Deze pannenset bestaat uit een koekenpan van 24 centimeter en een koekenpan van 28 centimeter. De kleinere pan is perfect voor het bakken van een stukje vlees, terwijl je in de grotere pan tegelijkertijd de aardappeltjes krokant kunt bakken. Met deze set heb je dus alle benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Duurzame en gezonde baklaag

Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze baklaag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in gezondere gerechten. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je eten niet aan de pan blijft plakken, waardoor je gemakkelijk kunt koken en schoonmaken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pannen veelzijdig en geschikt voor iedere keuken. Daarnaast zijn de pannen ook ovenbestendig, waardoor je ze kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die nog even de oven in moeten.

Vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk in gebruik

Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset is namelijk vaatwasmachinebestendig. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Daarnaast hebben de pannen een koude greep, waardoor je ze veilig kunt vasthouden tijdens het koken. Helaas hebben de pannen geen afgietsysteem en literaanduiding, maar dit doet niets af aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de pannen.

Basisklasse bouwkwaliteit

Wat betreft de bouwkwaliteit behoort de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset tot de basisklasse. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. Hoewel dit misschien niet de meest luxe materialen zijn, zijn ze wel functioneel en duurzaam. De keramische baklaag zorgt ervoor dat de pannen lang meegaan en dat je er met plezier mee kunt koken.