Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is te koop bij

Review
Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Review: Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Introductie

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is een hoogwaardige pan die al sinds 1925 in Frankrijk wordt geproduceerd. Deze braadpan van geëmailleerd gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met een diameter van 32 cm en een geëmailleerde afwerking op 790 graden, biedt deze pan een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Gelijkmatige warmteverdeling

Dankzij de zware constructie van gietijzer wordt de warmte gelijkmatig opgebouwd en verdeeld over de pan. Dit zorgt voor een optimale bereiding van je gerechten. De pan houdt de warmte goed vast, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden.

Lichter deksel van staal

In tegenstelling tot de reguliere stoofpannen van Le Creuset, heeft de Faitout Braadpan een deksel van staal in plaats van gietijzer. Dit maakt de pan iets lichter en vriendelijker voor je portemonnee, terwijl de warmte nog steeds goed wordt vastgehouden. Het deksel sluit goed af, waardoor de smaken en sappen behouden blijven tijdens het koken.

Groot formaat

Houd er rekening mee dat de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm een groot formaat heeft. Hierdoor kan het zijn dat de inductiekookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste kookzone op je inductiekookplaat.

Geschikt voor diverse warmtebronnen

Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en ovens. Hierdoor kun je de pan op verschillende manieren gebruiken en ben je niet beperkt tot één type kookplaat.

Vaatwasmachinebestendig

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Je kunt de pan na gebruik eenvoudig in de vaatwasser plaatsen en genieten van een snelle en efficiënte reiniging.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze braadpan is van topklasse. Le Creuset staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze pan is daar geen uitzondering op. Het gebruik van geëmailleerd gietijzer zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze pan.