Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Kookpan 18 cm

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Kookpan 18 cm

De BK Profiline Kookpan 18 cm is te koop bij

Review
BK Profiline Kookpan 18 cm

Review: BK Profiline Kookpan 18 cm

Een ongecompliceerde pan voor inductie

De BK Profiline Kookpan 18 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige pan die niet teveel aandacht opeist in de keuken. Deze losse pan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten en biedt verschillende handige functies.

Hoogwaardig roestvrij staal

De pan is vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarnaast heeft de pan een glanzend gepolijste look, waardoor hij er stijlvol uitziet in elke keuken.

Stevige en vuurvaste handgrepen

De BK Profiline Kookpan is voorzien van eenvoudige maar stevige handgrepen die vuurvast zijn. Dit zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zelfs wanneer deze op hoge temperaturen wordt gebruikt.

Makkelijk uit te schenken

De schenkrand van de pan is zo ontworpen dat je makkelijker kunt uitgieten zonder te morsen. Dit is vooral handig bij het afgieten van bijvoorbeeld pasta of groenten.

Vaatwasmachinebestendig en stapelbaar

Na gebruik kun je de BK Profiline Kookpan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Daarnaast zijn verschillende pannen uit deze serie stapelbaar, waardoor je ruimte kunt besparen in je keukenkastjes.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze kookpan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten in de oven.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Kookpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan van hoogwaardig roestvrij staal is gemaakt, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit.