Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm

Review: Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je milieubewust kunt bakken. Dit is een groot pluspunt voor iedereen die graag duurzame keuzes maakt in de keuken. Het gebruik van gerecycled aluminium draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu.

Geschikt voor grote stukken vlees

Met een diameter van 28 cm biedt deze koekenpan voldoende ruimte om gemakkelijk 2 grote stukken vlees te bakken. Dit is ideaal voor gezinnen of voor mensen die regelmatig voor grotere groepen koken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het vlees te dicht op elkaar ligt en niet gelijkmatig gaart.

Veilige en gezonde antiaanbaklaag

De Tefal Renew Keramische koekenpan is voorzien van een 5-delige keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken, waardoor je gemakkelijk kunt bakken en braden zonder extra vet of olie toe te voegen. Bovendien is de pan vrij van schadelijke chemische stoffen, wat een gezondere kookervaring garandeert.

Handige Thermo-Signal indicator

Met de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken. Deze handige indicator verandert van kleur wanneer de pan de optimale temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je gerechten verbranden.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de Tefal Renew Keramische koekenpan eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Voor een langere levensduur van de pan wordt echter aangeraden om deze met de hand te reinigen. Door de pan met de hand af te wassen, behoudt de keramische antiaanbaklaag zijn kwaliteit en blijft de pan langer in optimale staat.