Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

Review: GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm

Introductie

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 24 cm is een pan van gemiddelde grootte, die je bijvoorbeeld gebruikt voor het bakken van een lekker biefstukje of het langzaam garen van een omelet. De pan heeft een PFAS-vrije keramische baklaag, is geschikt voor alle warmtebronnen en kan na gebruik gewoon in de vaatwasmachine.

Gezond koken met een duurzame antiaanbaklaag

De keramische baklaag van de GreenPan Torino koekenpan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt bij de productie ervan. Hierdoor kun je met deze pan gezond koken, omdat je weinig boter of olie nodig hebt dankzij de antiaanbaklaag. Bovendien is de baklaag duurzaam en gaat deze lang mee.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Torino koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk in gebruik

Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de GreenPan Torino koekenpan kan gewoon in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet verbrandt tijdens het koken.

Basisklasse bouwkwaliteit

De GreenPan Torino koekenpan heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.

Specificaties

De GreenPan Torino Keramische koekenpan heeft een diameter van 24 cm. De pan heeft een aluminium basis, een kunststof handvat en een keramische antiaanbaklaag. De pan is PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Ook is de pan geschikt voor gebruik in de oven.