Inductiekookplaat-info.nl

GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Bekijk de goedkoopste GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

De GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel is te koop bij

Review
GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Review: GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel

Een complete pannenset met handige keukenhulpjes

Met de GreenLife Artisan Pannenset 12-delig Geel haal je een complete pannenset in huis inclusief keukenhulpjes. De set bestaat uit 2 koekenpannen, een kookpan, hapjespan, steelpan en 4 spatels. Dit is erg handig, want zo kun je meteen aan de slag met koken.

PFAS-vrij koken dankzij de Thermolon keramische baklaag

De pannen in deze set zijn voorzien van een sterke Thermolon keramische baklaag, waardoor je PFAS-vrij kunt bakken. Dit betekent dat de pannen vrij zijn van schadelijke chemische stoffen. Bovendien heb je weinig olie of boter nodig voor je bereiding, wat gezonder is.

Glazen deksels voor gemakkelijk koken

De pannen zijn voorzien van glazen deksels, waardoor je jouw gerecht goed in de gaten kunt houden zonder dat je warmte verliest. Dit is erg handig bij het bereiden van gerechten die langere tijd moeten sudderen of stoven.

Ovenbestendig dankzij de roestvrijstalen handgrepen

De pannen in deze set zijn ook geschikt om in de oven te gebruiken, dankzij de roestvrijstalen handgrepen. Dit is handig als je gerechten wilt afmaken in de oven of als je de pannen wilt gebruiken voor het bereiden van ovengerechten.

Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging

Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Let er wel op dat de pannen vaatwasmachinebestendig zijn.

Geschikt voor verschillende kookplaten en gasfornuis

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen van degelijke kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de hoogste duurzaamheid hebben. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze.