Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig

Review: BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig

Strak vormgegeven pannenset voor inductie

Met de BK Conical Cool Pannenset haal je een strak vormgegeven uitrusting aan kookpannen in huis. De set bestaat uit 3 kookpannen, een steelpan, een soeppan en 5 bijpassende deksels. Zo kook je alle onderdelen van je maaltijd tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende groenten, aardappelen, rijst of pasta, soep en een mooie saus.

Handige maatverdeling en koele handvatten

Alle pannen hebben een maatverdeling aan de binnenzijde, hiermee meet je vloeistoffen direct in de pan af. De handvatten zijn gemaakt van kunststof, hierdoor blijven ze koel. Dit zorgt ervoor dat je de pannen veilig kunt vastpakken, zelfs wanneer ze lang op het fornuis hebben gestaan.

Gemakkelijk op te bergen

De BK Conical Cool Glas Pannenset is conisch gevormd, dus je stapelt de pannen gemakkelijk op. Dit bespaart ruimte in je keukenkastjes en zorgt ervoor dat de pannenset niet te veel plaats inneemt.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik zet je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Je kunt ze dus zonder zorgen in de vaatwasser plaatsen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Conical Cool Glas Pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Conical Cool Glas Pannenset wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pannen stevig en duurzaam zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben in vergelijking met duurdere pannensets.