Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

De GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm is te koop bij

Review
GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

Review: GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm

Perfect voor grote maaltijden

De GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm is ideaal voor het koken van grote maaltijden. Met een capaciteit voor gemiddeld 7 tot 8 personen pasta, kun je met deze pan eenvoudig een heerlijke maaltijd bereiden voor een grotere groep. Of je nu een familiediner organiseert of een etentje geeft voor vrienden, deze pan biedt voldoende ruimte.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Wat deze pan echt veelzijdig maakt, is dat hij geschikt is voor alle warmtebronnen. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan op allemaal worden gebruikt. Bovendien is de pan ook ovenbestendig tot 220 graden Celsius, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken in de oven.

Handig glazen deksel

De GreenPan Venice Pro Kookpan wordt geleverd met een handig glazen deksel. Dit deksel stelt je in staat om het kookproces goed in de gaten te houden, zonder de warmte uit de pan te laten ontsnappen. Hierdoor blijft de warmte goed behouden en kun je je gerechten gelijkmatig laten garen.

Krasbestendig en duurzaam

Deze kookpan is gemaakt van gehard aluminium, waardoor hij krasbestendig en duurzaam is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de pan snel beschadigd raakt. Bovendien is de pan voorzien van een keramische antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet aan de bodem blijven plakken en je minder olie of vet nodig hebt tijdens het koken.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de GreenPan Venice Pro Kookpan eenvoudig met de hand afwassen. Hierdoor verleng je de levensduur van de pan en blijft hij in optimale conditie. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, mocht je toch de voorkeur geven aan het gebruik van de vaatwasser.

Stapelbaar ontwerp

Heb je meerdere pannen uit dezelfde GreenPan Venice Pro lijn? Dan kun je deze pannen eenvoudig in elkaar stapelen. Dit bespaart ruimte in je keukenkastjes en zorgt ervoor dat je al je pannen netjes kunt opbergen.

Bouwkwaliteit

De GreenPan Venice Pro Kookpan 24 cm valt in de middenklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan duurzaam is en lang meegaat, zijn er pannen op de markt met een nog hogere kwaliteit. Echter, voor de prijs biedt deze pan zeker een goede bouwkwaliteit.