Inductiekookplaat-info.nl

BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm

Bekijk de goedkoopste BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm

De BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm is te koop bij

Review
BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm

Review: BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm

Een icoon in de keuken

De BK Fortalit Stoof-/Braadpan 36 cm staat bekend om zijn zwarte buitenzijde en blauwe binnenzijde en is een echt icoon binnen het BK assortiment. Deze klassieker is al jarenlang te vinden in de keuken van menig grootmoeder en is nog steeds erg populair.

Sterk en slijtvast

De pan is gemaakt van geëmailleerd staal, wat zeer sterk en slijtvast is. Hierdoor kun je jarenlang van deze pan genieten. Het materiaal zorgt er ook voor dat de warmte goed wordt geleid en vastgehouden, waardoor je energie kunt besparen tijdens het koken.

Verschillende bereidingsmogelijkheden

Met de BK Fortalit Stoof-/Braadpan kun je verschillende gerechten bereiden, zoals bak-, braad-, smoor- en stoofgerechten. Of je nu een grootmoeder bent of niet, deze pan is geschikt voor iedereen die heerlijke maaltijden wil bereiden.

Praktisch in gebruik

De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Het handvat is gemaakt van staal en blijft tijdens het koken koel, zodat je je handen niet brandt. Helaas heeft de pan geen literaanduiding en afgietsysteem, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van het koken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Fortalit Stoof-/Braadpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om gerechten te bereiden.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Fortalit Stoof-/Braadpan is van basisklasse. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt.