Inductiekookplaat-info.nl

BK Bold Hapjespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Bold Hapjespan 28 cm

De BK Bold Hapjespan 28 cm is te koop bij

Review
BK Bold Hapjespan 28 cm

Review: BK Bold Hapjespan 28 cm

Introductie

De BK Bold Hapjespan 28 cm is een losse pan die speciaal ontworpen is voor inductiekookplaten. Met deze pan kun je heerlijke gerechten zoals shakshuka of jambalaya bereiden. De pan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je gerecht langzaam kan garen zonder warmte te verliezen. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. De kunststoffen handgreep zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt verplaatsen. Na gebruik dien je de pan met de hand schoon te maken om de levensduur te verlengen.

Kenmerken

De BK Bold Hapjespan heeft een basis van roestvrij staal, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van kunststof, waardoor het niet heet wordt tijdens het koken. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit maakt de pan veilig in gebruik. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken gemakkelijk maakt. De pan heeft geen afgietsysteem of literaanduiding, maar is wel voorzien van een koude greep.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De BK Bold Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook in de oven gebruikt worden tot 160 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Bouwkwaliteit

De BK Bold Hapjespan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan is stevig en duurzaam, maar heeft geen extra features zoals een afgietsysteem of literaanduiding. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal deze lang meegaan.

Conclusie

De BK Bold Hapjespan 28 cm is een veelzijdige pan die geschikt is voor inductiekookplaten en andere warmtebronnen. Met de meegeleverde glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen zonder warmte te verliezen. De pan is van goede bouwkwaliteit en heeft een veilige kunststoffen handgreep. Het enige nadeel is dat de pan met de hand schoongemaakt moet worden. Al met al is de BK Bold Hapjespan een goede keuze voor iedereen die graag kookt op inductie.