Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

De Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Review: Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm

Een gezonde manier van wokken

De Tefal Intensity Keramische wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor liefhebbers van gezonde wokgerechten. Deze pan is voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je vleesreepjes krokanter kunt bakken en ingrediënten hun knapperige bite behouden. De pan heeft een diepe en ronde vorm, waardoor je de ingrediënten eenvoudig kunt omscheppen.

Temperatuurcontrole met Tefal Thermo-Signal stip

Met de Tefal Thermo-Signal stip op de pan kun je gemakkelijk zien wanneer de wokpan op de juiste temperatuur is. De stip kleurt rood, wat aangeeft dat de pan klaar is voor gebruik. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je precies weet wanneer je de ingrediënten in de pan kunt doen.

Veilig en handig in gebruik

De Tefal Intensity Keramische wokpan is voorzien van een kunststof greep, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Dit is handig als je het gerecht direct vanuit de pan wilt serveren. Na het eten kun je de pan met de hand afwassen om de levensduur van de pan te verlengen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Tefal Intensity Keramische wokpan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intensity Keramische wokpan is middenklasse. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal deze lang meegaan als je er goed voor zorgt.