Inductiekookplaat-info.nl

WMF Durado Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Durado Koekenpan 28 cm

De WMF Durado Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Durado Koekenpan 28 cm

Review: WMF Durado Koekenpan 28 cm

Universele bodem voor gelijkmatige warmteverdeling

De WMF Durado Koekenpan 28 cm is een geweldige pan om stukken vlees of een berg krieltjes in te bakken. Dankzij de universele bodem wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor alle krieltjes tegelijkertijd gaar worden. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle bereiding van je gerechten.

Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik

Deze roestvrijstalen koekenpan is voorzien van een ergonomische handgreep, waardoor je de pan prettig kunt vasthouden. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het koken en voorkomt dat je handen vermoeid raken. De handgreep blijft bovendien koel, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het gebruik.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De WMF Durado Koekenpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, van inductie tot aan het gasfornuis. Daarnaast is de pan gemaakt voor hoge temperaturen. Je kunt zonder problemen een temperatuur van 400 graden Celsius bereiken tijdens het bakken, en in de oven gaat dit zelfs tot aan 250 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Antiaanbaklaag voor gemakkelijk koken en schoonmaken

Deze koekenpan beschikt over een keramische antiaanbaklaag, waardoor de ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Dit zorgt voor een moeiteloze bereiding van je gerechten en maakt het schoonmaken van de pan een stuk eenvoudiger. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat je met een gerust hart kunt koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen en oven

De WMF Durado Koekenpan 28 cm is niet alleen geschikt voor inductie en gasfornuizen, maar ook voor keramische en elektrische kookplaten. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens en kookstijlen.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF Durado Koekenpan 28 cm wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt. Desondanks is de pan nog steeds van goede kwaliteit en zal hij lang meegaan bij normaal gebruik.