Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Bekijk de goedkoopste Demeyere Pannenset Classic 4-delig

De Demeyere Pannenset Classic 4-delig is te koop bij

Review
Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Demeyere Pannenset Classic 4-delig: Een mooie startset voor inductie

Goede warmtegeleiding en -verdeling

De Demeyere Pannenset Classic 4-delig is een mooie startset voor inductie. De set bestaat uit 3 kookpannen, 3 deksels en een steelpan. Wat deze pannen bijzonder maakt, is de 3-laagse bodem met een tussenlaag van zuiver aluminium. Dit zorgt voor een goede warmtegeleiding en -verdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig worden verwarmd.

Gecontroleerd koken op lage temperaturen

Dankzij de isolerende wanden van de pannen kun je gecontroleerd koken op lage temperaturen. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat je gerechten niet snel aanbranden. Je kunt dus met een gerust hart je gerechten laten pruttelen op het fornuis.

Gemakkelijk afgieten zonder morsen

De pannen hebben een speciaal gevormde rand, waardoor je aardappels en groenten gemakkelijk kunt afgieten zonder te morsen. Dit is een handige functie die het kookproces een stuk makkelijker maakt.

Hygiënisch ontwerp

De handvatten van de pannen zijn gelast, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Dit zorgt voor een hygiënische kookervaring en maakt het schoonmaken van de pannen een stuk eenvoudiger.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Pannenset Classic 4-delig is geschikt voor iedere warmtebron, inclusief inductie. Je kunt de pannen dus gebruiken op je inductiekookplaat, maar ook op keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook ovenbestendig tot aan 280 °C, waardoor je ze ook kunt gebruiken voor gerechten die in de oven moeten worden bereid.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De Demeyere Pannenset Classic 4-delig heeft een bouwkwaliteit die als middenklasse kan worden beschouwd. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de allerhoogste duurzaamheid hebben. Desondanks biedt deze pannenset een goede prijs-kwaliteitverhouding.