Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood

De Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood

Een serieuze uitdaging voor de koekenpan

Denk jij bij een koekenpan aan het bakken van een ei? Daar doe je de Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Kersenrood geen eer mee aan. Deze pan vraagt om een serieuze uitdaging. Of dat nu biefstuk of karbonade is, maakt hem niet zoveel uit. Als het maar een goed stuk vlees is.

Gelijkmatige warmteverdeling

De koekenpan is van top tot teen vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Komt goed uit, want op taai vlees zit niemand te wachten. Ook niet als je vertelt dat de binnenkant maar niet gaar werd.

Heerlijke jus in dezelfde pan

Wacht na het bakken wel even met de afwas. Met de overgebleven vleessappen maak je namelijk nog een heerlijke jus. In dezelfde pan? Jazeker! Door de hoge gebogen rand roer je er gemakkelijk in en spettert er geen smakelijke saus over de rand.

Praktisch en mooi

Baal je na het eten dat je deze schitterende pan weer achter gesloten keukendeuren opbergt? De Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm wil dat zelf ook niet. Hij heeft een grote roestvrijstalen ring aan het handvat zodat je hem gemakkelijk aan de muur ophangt.