Inductiekookplaat-info.nl

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Bekijk de goedkoopste Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is te koop bij

Review
Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Review: Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Duurzaam en veelzijdig

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is een uitstekende keuze voor grote gezelschappen. Met deze pan braad je moeiteloos grote stukken vlees. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de pan duurzaam is en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken om de stukken vlees na te garen. Dit bespaart ruimte op de kookplaat en geeft je meer flexibiliteit in de keuken.

Gelijkmatige warmteverdeling

Een groot voordeel van de Kela Calido Braadpan is de geëmailleerde binnenlaag. Deze zorgt ervoor dat de warmte zich gelijkmatig over de pan verspreidt, waardoor je gerechten perfect gaar worden. Bovendien voorkomt de geëmailleerde binnenlaag dat ingrediënten vastplakken aan de bodem, wat het koken en schoonmaken vergemakkelijkt.

Gemakkelijk in onderhoud

Het onderhoud van de Kela Calido Braadpan is eenvoudig. Je kunt de pan het beste zelf reinigen met warm water en een sponsje. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en gaat deze jarenlang mee, misschien zelfs generaties lang.

Geschikt voor diverse warmtebronnen

Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke keuken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in de bereiding van je gerechten.

Bouwkwaliteit

De Kela Calido Braadpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan duurzaam is en lang meegaat, moet je er rekening mee houden dat deze niet vaatwasmachinebestendig is. Het is dus belangrijk om de pan met de hand te reinigen om de kwaliteit te behouden.