Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

De GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig is te koop bij

Review
GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

Review: GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig

Een goede set pannen voor inductie

Met de GreenPan Torino Koekenpannenset 3-delig haal jij een goede set pannen in huis. Deze pannen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. De set bestaat uit drie pannen, elk met een verschillende diameter.

Verschillende maten voor verschillende gerechten

De kleinste pan in de set heeft een diameter van 20 cm en is perfect voor het bakken van een ei. De middelgrote pan heeft een diameter van 24 cm en is ideaal voor het bakken van een stukje vlees. De grootste pan heeft een diameter van 28 cm en biedt voldoende ruimte om tegelijkertijd aardappeltjes krokant te bakken. Met deze set heb je voor elk gerecht de juiste pan bij de hand.

Duurzame en gezonde baklaag

De pannen zijn voorzien van een PFAS-vrije keramische baklaag. Deze baklaag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in gezondere gerechten. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je eten niet aan de pan blijft plakken, waardoor schoonmaken een stuk gemakkelijker wordt.

Geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig

De GreenPan Torino Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen na gebruik gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd. Dit bespaart je tijd en moeite bij de afwas.

Solide bouwkwaliteit

De pannen hebben een basis bouwkwaliteit en zijn gemaakt van aluminium. Het handvat is gemaakt van kunststof, wat ervoor zorgt dat het handvat niet warm wordt tijdens het koken. De pannen zijn stevig en duurzaam, waardoor je er lang plezier van zult hebben.