Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig

De Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig

Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig Review

Introductie

Met de Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig haal je verschillende bak- en kookpannen in huis. De set bestaat uit 2 koekenpannen, 2 steelpannen met deksels, 2 handgrepen, een hapjespan en een spatel. De handgrepen bevestig je met één klik aan de pan. Handig, zo gebruik je de pannen ook als ovenschaal.

Tefal Thermo Signal stip

Dankzij de Tefal Thermo Signal stip weet je precies wanneer de pan op temperatuur is. Zo leg je op het juiste moment de ingrediënten in de pan.

Titanium antiaanbaklaag

De pannen hebben een titanium antiaanbaklaag. Deze laag gaat tot 6 keer langer mee dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor slijten de pannen minder snel en gebruik je weinig olie of boter voor je bereiding.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik zet je de pannen in de vaatwasser. Dit maakt het schoonmaken van de pannen erg gemakkelijk en tijdbesparend.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pannen op vrijwel elke kookplaat gebruiken.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig is uitstekend. De pannen zijn gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Dit zorgt ervoor dat de pannen snel op temperatuur komen en de warmte gelijkmatig verspreiden.

Conclusie

De Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 10-delig is een veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige pannenset. De pannen hebben een handige Thermo Signal stip, een duurzame titanium antiaanbaklaag en zijn vaatwasmachinebestendig. Daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende soorten kookplaten. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede pannenset voor inductie.