Inductiekookplaat-info.nl

BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig

De BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig

Review: BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig

Veilig en praktisch

De BK Q-Linair Classic Pannenset 4-delig is een uitstekende keuze voor inductiekoken. Deze pannenset is niet alleen functioneel, maar ook veilig en praktisch in gebruik. Dankzij de kunststof grepen blijven de handvatten koel, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen van het fornuis naar de eettafel. Dit is vooral handig als je gerechten wilt serveren zonder je handen te branden.

Complete set

Deze pannenset bestaat uit 3 kookpannen, een steelpan en 4 bijpassende deksels. Hierdoor kun je verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. Denk bijvoorbeeld aan het koken van bloemkool, aardappelen en het maken van een lekker sausje. De bijpassende deksels zijn eenvoudig te vergrendelen, waardoor je gemakkelijk en veilig water kunt afgieten via de inkepingen in de rand. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak tijdens het koken.

Handige maatverdeling

Alle pannen in deze set zijn voorzien van een maatverdeling aan de binnenzijde. Dit maakt het afmeten van vloeistoffen direct in de pan een stuk eenvoudiger. Je hoeft geen aparte maatbeker meer te gebruiken, wat tijd en afwas bespaart. Deze handige functie is vooral handig als je vaak recepten volgt waarbij nauwkeurige metingen nodig zijn.

Vaatwasmachinebestendig

Een groot voordeel van deze pannenset is dat alle pannen vaatwasmachinebestendig zijn. Na gebruik kun je ze dus eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen om ze grondig te reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Let er wel op dat de kunststof grepen niet in de vaatwasser mogen, maar deze kun je gemakkelijk met de hand afwassen.