Inductiekookplaat-info.nl

WMF Profi Resist Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Profi Resist Wokpan 28 cm

De WMF Profi Resist Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Profi Resist Wokpan 28 cm

Review: WMF Profi Resist Wokpan 28 cm

Ideaal voor het roerbakken van groente, vlees of vis

De WMF Profi Resist Wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor het roerbakken van groente, vlees of vis. Met deze pan kun je snel en op een hoge temperatuur eten aanbraden. De pan is hittebestendig tot 260 graden Celsius, waardoor je gerechten perfect kunt bereiden.

Efficiënte warmteverdeling en energiebesparing

De TransTherm bodem van de pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt de warmte langer vast. Hierdoor kun je het fornuis op een lagere stand zetten en energie besparen. De pan is dus niet alleen handig in gebruik, maar ook milieuvriendelijk.

Krasbestendige antiaanbaklaag

De WMF Profi Resist Wokpan is voorzien van een antiaanbaklaag met honingraatstructuur. Deze structuur zorgt ervoor dat je vlees niet aanbrandt en dat de pan krasbestendig is. Hierdoor gaat de pan nog langer mee en kun je er langdurig van genieten.

Gemakkelijk in gebruik en schoonmaak

De pan is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je kunt de pan gemakkelijk verplaatsen door met één hand de handgreep vast te pakken en met de andere hand de steel beet te houden. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand schoonmaken.

Sterke en duurzame materialen

De basis van de pan is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie. Het handvat is ook gemaakt van RVS, waardoor het hittebestendig is en comfortabel in de hand ligt. De baklaag is gemaakt van PTFE, een standaard antiaanbaklaag die zijn werk goed doet.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De WMF Profi Resist Wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de WMF Profi Resist Wokpan is middenklasse. Hoewel de pan van goede kwaliteit is en lang meegaat, zijn er ook pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit. Dit is echter geen groot nadeel, aangezien de pan nog steeds goed presteert en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.