Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood

De Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood

Perfect voor kleine huishoudens

De Le Creuset Ronde Braadpan 20 cm Kersenrood is ideaal voor kleine huishoudens of voor gebruik in een kleine keuken. Met een diameter van 20 cm is deze pan perfect voor het bereiden van gerechten voor 2 tot 3 personen.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is gemaakt van gietijzer, waardoor deze de warmte gelijkmatig opbouwt en verdeelt. Dit maakt de pan uitermate geschikt voor stoofgerechten. Of je nu hachee of een verse pastasaus wilt maken, deze pan zorgt voor een gelijkmatige garing en heerlijke smaken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Ronde Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook veilig gebruikt worden in de oven, ongeacht de temperatuur. Dit maakt het mogelijk om gerechten te laten doorsudderen in de oven terwijl je ruimte bespaart op het fornuis.

Druipringen voor gelijkmatige verdeling van kookvocht

In de deksel van de pan zitten druipringen die het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdelen. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig. Dit zorgt voor heerlijke resultaten en een optimale smaakbeleving.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Le Creuset Ronde Braadpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Zowel de pan zelf als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is.