Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

Review: GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm

Een grote wokpan voor heerlijke Aziatische maaltijden

Met de GreenPan Torino Keramische wokpan 28 cm haal je een grote wokpan in huis die je gebruikt om bijvoorbeeld een lekkere Aziatische maaltijd mee te bereiden. De pan heeft een ruime diameter van 28 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om groenten, vlees en andere ingrediënten te roerbakken. De wokpan is ideaal voor het bereiden van gezonde en smaakvolle gerechten.

Duurzame en PFAS-vrije keramische baklaag

De GreenPan Torino Keramische wokpan is voorzien van een PFAS-vrije keramische baklaag. Deze baklaag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in gezondere gerechten. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je ingrediënten niet aan de pan blijven plakken, waardoor je gemakkelijk kunt roerbakken en omscheppen.

Geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig

De GreenPan Torino Keramische wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Hierdoor kun je de pan op vrijwel elke kookplaat gebruiken. Daarnaast is de wokpan vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken geen omkijken hebt naar de afwas. Dit maakt het gebruik van de pan extra gemakkelijk en tijdbesparend.

Solide bouwkwaliteit en handig in gebruik

De GreenPan Torino Keramische wokpan heeft een solide bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. Het handvat blijft tijdens het koken koud, waardoor je de pan veilig kunt vastpakken. Daarnaast heeft de wokpan geen afgietsysteem of literaanduiding, maar dit is geen groot gemis. De pan doet wat hij moet doen en is eenvoudig in gebruik.