Inductiekookplaat-info.nl

BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Brilliant Koekenpan 28 cm

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Review: BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Milieubewust bakken met de BK Brilliant Koekenpan

De BK Brilliant Koekenpan 28 cm is een uitstekende keuze voor milieubewust bakken. Dankzij de keramische baklaag is deze pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen aanwezig zijn. Hierdoor kun je met een gerust hart aardappelen bakken voor 4 personen, zonder je zorgen te maken over de gezondheidseffecten van de pan.

Snel en krokant bakken

De keramische baklaag van de BK Brilliant Koekenpan zorgt er ook voor dat ingrediënten sneller krokant en gaar worden. De pan is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je gerechten snel kunt bereiden. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt, maar toch een heerlijke maaltijd wilt serveren.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Brilliant Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus gebruiken op een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en zelfs op een gasfornuis. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig tot 160 graden Celsius. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken om gerechten warm te houden in de oven.

Veilig en gemakkelijk in gebruik

De handgreep van de BK Brilliant Koekenpan warmt tijdens het koken niet op. Dit zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt verplaatsen naar de tafel, zonder je handen te verbranden. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite in de keuken.

Materialen en bouwkwaliteit

De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. De bouwkwaliteit van de BK Brilliant Koekenpan is van basisklasse, wat betekent dat de pan degelijk en duurzaam is.