Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart is te koop bij

Review
Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart

Review: Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart

Ideaal voor stoofpotten en schaaldieren

De Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Ebbenzwart is een ideale pan voor het bereiden van stoofpotten en schaaldieren. Dankzij het geëmailleerde gietijzer geleidt de warmte zeer goed en gaart je bereiding langzaam. Dit zorgt voor heerlijk malse en smaakvolle gerechten.

Hermetisch afsluitend deksel

Het plaatstalen deksel van deze braadpan is minder zwaar dan gietijzer, maar sluit toch hermetisch af. Hierdoor blijft de warmte goed behouden in de pan en koelt je stoofpot niet snel af. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en behoudt van smaak.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Faitout Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus gerust gebruiken op je inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je je stoofpot gemakkelijk op temperatuur kunt houden.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig schoonmaken met warm water en wat afwasmiddel. De geëmailleerde gietijzeren basis en handvatten zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je de pan ook in de vaatwasser kunt reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken.

Topklasse bouwkwaliteit

De Le Creuset Faitout Braadpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een duurzame en stevige pan die lang meegaat. Daarnaast zorgt het geëmailleerde oppervlak ervoor dat de pan gemakkelijk schoon te maken is en zijn mooie uitstraling behoudt.