Inductiekookplaat-info.nl

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Milieubewust bakken met sterke keramische baklaag

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een ideale keuze voor milieubewust bakken. De pannen zijn voorzien van een sterke keramische baklaag, die PFAS vrij is. Dit betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen aanwezig zijn in de baklaag. Je kunt dus met een gerust hart je favoriete gerechten bereiden zonder je zorgen te maken over eventuele schadelijke stoffen.

Bakken op hoge temperaturen

Deze pannenset maakt het mogelijk om op hoge temperaturen te bakken. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld snel je aardappelen gaar wilt bakken. Met de BK Simply Ceramic pannen kun je de gewenste temperatuur bereiken en behouden, waardoor je gerechten gelijkmatig en snel gaar worden.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

Een groot voordeel van deze pannenset is dat je ze kunt gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pannen kunt gebruiken op een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Je hoeft dus geen aparte pannen aan te schaffen als je overstapt naar een andere warmtebron.

Veilig en comfortabel in gebruik

De handgrepen van de BK Simply Ceramic pannen warmen niet op tijdens het bakken. Dit zorgt ervoor dat je de pannen veilig kunt verplaatsen, zelfs als ze net van het vuur afkomen. Je kunt de pannen dus zonder problemen van het fornuis naar de eettafel brengen. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een koude greep, wat zorgt voor extra comfort tijdens het koken.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen. Het wordt aangeraden om de pannen met de hand af te wassen om de kwaliteit van de keramische baklaag te behouden. Om beschadigingen te voorkomen, kun je de pannenbeschermer tussen de pannen leggen wanneer je ze opbergt.

Specificaties

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een aluminium basis en kunststof handvatten. De pannen zijn geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en hebben geen afgietsysteem of literaanduiding. Helaas zijn ze niet geschikt voor gebruik in de oven.