Inductiekookplaat-info.nl

BK Brilliant Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Brilliant Wokpan 28 cm

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Brilliant Wokpan 28 cm

Review: BK Brilliant Wokpan 28 cm

Gezond en praktisch

Met de BK Brilliant Wokpan 28 cm roerbak je wokgroenten en vleesreepjes op een gezonde manier, dankzij de PFAS vrije antiaanbaklaag. De pan is namelijk vrij van schadelijke chemische stoffen en heeft een keramische baklaag. Hierdoor gebruik je weinig olie of boter tijdens het bakken en blijven ingrediënten niet aan de bodem vastkleven.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pan gebruik je op alle warmtebronnen, waaronder in de oven tot aan 160 graden Celsius. Handig, als je jouw gerecht langer warm wilt houden.

Voorkomt morsen en gemakkelijk schoon te maken

Door de hoge rand vallen ingrediënten tijdens het roerbakken niet uit de pan. Fijn, zo houd je jouw kookplaat vrij van etensresten. De wokpan reinig je na het koken in de vaatwasser.

Sterke materialen

De pan basis is gemaakt van aluminium en het handvat is van kunststof. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel elke kookplaat gebruiken.

Ook geschikt voor de oven

Naast het gebruik op het fornuis, kun je deze wokpan ook in de oven gebruiken. Dit is handig als je gerechten wilt afmaken of warm wilt houden.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Brilliant Wokpan 28 cm wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan stevig en functioneel is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere opties.