Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Kersenrood

De Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Kersenrood

Grillen met gemak

Met de Le Creuset Vierkante Skillet Grillpan 26 cm Kersenrood kun je eenvoudig een aantal zalmmoten en groene asperges grillen. De pan is speciaal ontworpen voor inductie kookplaten en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je een perfect grillresultaat krijgt.

Hoogwaardig materiaal

Deze grillpan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de hele pan, waardoor je gerechten gelijkmatig gegrild worden. Daarnaast zorgen de hoge wanden en gebogen randen ervoor dat je zonder veel spatten groenten en vis kunt grillen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Vierkante Skillet Grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kun je de pan ook veilig in de oven gebruiken om je gerecht warm te houden.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan het beste met de hand reinigen. Hierdoor gaat de pan langer mee en heb je er extra lang plezier van. De pan is echter ook vaatwasmachinebestendig, dus als je liever de vaatwasser gebruikt, is dat ook mogelijk.

Stevig en duurzaam

De Le Creuset Vierkante Skillet Grillpan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende bouwkwaliteit. De pan is stevig en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.