Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Een pronkstuk in huis

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart haal je een pronkstuk in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan je keuken. De zwarte kleur geeft de pan een elegante uitstraling.

Veelzijdig in gebruik

Deze pan is geschikt voor verschillende kooktechnieken. Je kunt de pan gebruiken voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. Het gietijzer verspreidt de warmte geleidelijk en gelijkmatig, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden.

Energiebesparend

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is niet alleen geschikt voor het langzaam garen van gerechten, maar ook energiebesparend. Zodra de pan warm is, kun je het vuur laag zetten. Hierdoor suddert je gerecht langzaam gaar en bespaar je tegelijkertijd energie.

Druppelsysteem voor gelijkmatige garing

De platte, zware deksel van de pan is voorzien van nopjes over de gehele binnenzijde. Dit druppelsysteem zorgt er in combinatie met het condensatieproces voor dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Op deze manier suddert het gerecht gelijkmatig gaar terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt.

Condensatieproces versnellen

Wil je het condensatieproces versnellen? Dan kun je ijsblokjes op de komvormige deksel leggen tijdens het sudderen. Dit zorgt ervoor dat het gerecht sneller gaar wordt en de smaken beter behouden blijven.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Vaatwasmachinebestendig

Deze pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Bouwkwaliteit van topklasse

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit. Het geëmailleerde gietijzer zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van de pan. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van deze pan.