Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 20+24+28cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 20+24+28cm

De KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 20+24+28cm is te koop bij

Review
KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 20+24+28cm

Review: KitchenAid Classic Forged koekenpannenset 20+24+28cm

Haal voor elk gerecht een geschikte pan in huis

Met de KitchenAid Classic Forged Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je voor elk gerecht een geschikte pan in huis. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Of je nu kleine hoeveelheden wilt bereiden of een grote maaltijd wilt maken, deze set heeft de juiste pan voor elke gelegenheid.

Sterke keramische antiaanbaklaag

De pannen in deze set zijn voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijven de ingrediënten niet aan de pan plakken en kun je met minder boter of olie bakken. Bovendien slijten de pannen minder snel, waardoor ze langer meegaan. Met deze pannen bak je niet alleen vetarm, maar geniet je ook van duurzaamheid.

Veilig en handig in gebruik

De pannen zijn voorzien van kunststof handgrepen die tijdens het koken koel blijven. Hierdoor kun je de pannen veilig van het fornuis naar de tafel verplaatsen. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, behalve voor in de oven. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser.

Specificaties

De pan basis is gemaakt van aluminium en het handvat is gemaakt van kunststof. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. De pannen zijn geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor gebruik in de oven.

Conclusie

De KitchenAid Classic Forged Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is een veelzijdige pannenset die geschikt is voor gebruik op inductiekookplaten. Met de sterke keramische antiaanbaklaag kun je vetarm bakken en gaan de pannen langer mee. De kunststof handgrepen zorgen voor veiligheid en gebruiksgemak. Kortom, deze pannenset is een goede investering voor elke keuken.