Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Review: KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Een geschikte pan voor elk gerecht

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm heb je voor de meeste gerechten een geschikte pan in huis. Of je nu een eenpansgerecht voor jezelf kookt of een diner voor de hele familie bereidt, deze pannenset biedt de juiste oplossing.

Anti-aanbaklaag voor zorgeloos koken

De pannen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je ingrediënten vastplakken aan de pan. Dit maakt het koken een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je gerechten mooi gelijkmatig garen.

Lichtgewicht en veilig in gebruik

De pannen zijn lichtgewicht en hebben een kunststof handgreep. Tijdens het koken blijft de handgreep koel, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen van het fornuis naar de tafel. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid tijdens het koken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pannen veelzijdig in gebruik en geschikt voor vrijwel elke keuken.

Vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging

Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij de afwas, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je maaltijd.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen degelijk zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben in vergelijking met duurdere opties op de markt.