Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

Bekijk de goedkoopste GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

De GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig is te koop bij

Review
GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

Review: GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig

Een complete en luxe pannenset

Met de GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig haal je een complete en luxe pannenset in huis. De set bestaat uit 3 kookpannen, een koekenpan, steelpan, vergiet en 4 kookhulpjes. Het elegante antracietgrijze design zorgt voor een luxe afwerking van de pannen.

Goed zicht op het kookproces

Dankzij de meegeleverde glazen deksels houd je het kookproces goed in de gaten. Handig, want zo verlies je tijdens het koken geen warmte. Je kunt dus gemakkelijk controleren of je gerecht al gaar is zonder de deksel op te tillen.

Gezonder bakken met Thermolon antiaanbaklaag

Je bakt gezonder door de Thermolon antiaanbaklaag. Hierdoor gebruik je minder olie of boter. Daarnaast blijven ingrediënten niet plakken aan de bodem van de pan, wat het koken en schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Handafwas vereist

Houd er rekening mee dat de pannen niet vaatwasmachinebestendig zijn. Je wast de pannen dus met de hand af. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn, maar het zorgt er wel voor dat de pannen langer meegaan en hun kwaliteit behouden.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De GreenPan Mayflower Pro Pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de GreenPan Mayflower Pro Pannenset is topklasse. De pannen zijn gemaakt van aluminium en hebben een houten handvat. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij, wat betekent dat je geen schadelijke stoffen in je eten krijgt tijdens het koken.

Conclusie

De GreenPan Mayflower Pro Pannenset 13-delig is een complete en luxe pannenset met een elegant design. Dankzij de glazen deksels heb je goed zicht op het kookproces en de Thermolon antiaanbaklaag zorgt voor gezonder bakken. Houd er wel rekening mee dat de pannen met de hand afgewassen moeten worden. De pannenset is geschikt voor verschillende kookplaten en heeft een topklasse bouwkwaliteit. Al met al is dit een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige pannenset.