Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Forged Hardened Aluminium hapjespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Forged Hardened Aluminium hapjespan 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium hapjespan 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Forged Hardened Aluminium hapjespan 28 cm

Review: KitchenAid Forged Hardened Aluminium hapjespan 28 cm

Sterke keramische antiaanbaklaag

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan 28 cm is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en dat de pan minder snel slijt. Hierdoor kun je gemakkelijk eenpansgerechten bereiden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over aanbakken.

Vetarm koken

Dankzij de antiaanbaklaag van de hapjespan kun je ook vetarm koken. Omdat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken, heb je minder boter of olie nodig. Dit is niet alleen gezonder, maar ook nog eens goed voor je portemonnee.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De KitchenAid hapjespan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Lichtgewicht en gelijkmatige verwarming

De pan is gemaakt van aluminium, waardoor hij licht van gewicht is. Dit maakt het gemakkelijk om de pan te hanteren tijdens het koken. Daarnaast zorgt het aluminium ervoor dat de pan gelijkmatig verwarmt, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de hapjespan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Wil je dat de pan lang meegaat, dan wordt wel aangeraden om hem met de hand schoon te maken. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en blijft hij langer mooi.

Geschikt voor oven

De KitchenAid hapjespan is ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan nog veelzijdiger en handig voor het bereiden van verschillende gerechten.

Bouwkwaliteit

Over de bouwkwaliteit van de KitchenAid hapjespan zijn geen specifieke gegevens bekend. Het is echter een product van KitchenAid, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve keukenapparatuur. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat de hapjespan van goede kwaliteit is en lang meegaat.