Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

Review: GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm

Geschiktheid voor groot huishouden

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm heeft een flinke diameter en is hiermee vooral geschikt als je kookt voor een groot huishouden. Met deze pan kun je grote hoeveelheden voedsel bereiden, waardoor je gemakkelijk maaltijden kunt maken voor het hele gezin.

Gezonde bereidingen

De bereidingen die je in deze pan maakt zijn extra gezond, want dankzij de antiaanbaklaag heb je niet veel boter of olie nodig. Hierdoor kun je gerechten bereiden met minder vet, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl. De PFAS-vrije keramische coating op de bodem is duurzaam en vervaardigd uit onschadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken.

Lichtgewicht en duurzaam

De pan is gemaakt van aluminium, een relatief licht materiaal. Dit maakt de pan gemakkelijk hanteerbaar, zelfs wanneer deze vol voedsel zit. Daarnaast is de pan voorzien van een keramische antiaanbaklaag, die niet alleen gezond koken mogelijk maakt, maar ook zorgt voor een langere levensduur van de pan.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Hierdoor kun je de pan gebruiken op de kookplaat die jij hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over compatibiliteit.

Ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig

De pan is ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je gerechten kunt bereiden die zowel op het fornuis als in de oven moeten worden gekookt. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken geen omkijken hebt naar de afwas. Dit maakt het gebruik van de pan extra gemakkelijk en tijdbesparend.

Let op: warm handvat

Het handvat van de pan is gemaakt van RVS en wordt warm tijdens het koken. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en een ovenwant of handdoek te gebruiken bij het vastpakken van de pan. Dit voorkomt ongelukken en verbrandingen.

Bouwkwaliteit

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 28 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan duurzaam is en geschikt is voor intensief gebruik, moet je er rekening mee houden dat de pan mogelijk niet dezelfde kwaliteit heeft als duurdere pannen in het hogere segment.