Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een pannenset die perfect geschikt is voor inductie. Wat deze pannenset bijzonder maakt, is het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Hierdoor kun je milieubewust bakken en tegelijkertijd genieten van heerlijke gerechten.

Keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke stoffen

De pannen in deze set zijn voorzien van een 5-delige keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat je geen boter of olie hoeft te gebruiken tijdens het bakken, waardoor je gezonder kunt koken. Bovendien zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken.

Tefal Thermo-Signal voor optimale warmte

Met de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken. Dit handige systeem zorgt ervoor dat je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te voelen of de pan op temperatuur is. Zo kun je direct aan de slag en bespaar je tijd en energie.

Vaatwasmachinebestendig voor gemakkelijke reiniging

Na het eten kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Wil je de pannen langer mooi houden? Dan is het aan te raden om ze met de hand te reinigen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pannen.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Hierdoor kun je de pannen gebruiken op de kookplaat die jij hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de pannen wel passen.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar niet de hoogste kwaliteit bieden. Desondanks zijn de pannen duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.