Inductiekookplaat-info.nl

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Bekijk de goedkoopste BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

De BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel is te koop bij

Review
BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Review: BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Introductie

De BK Brilliant Hapjespan met deksel is een uitstekende keuze voor het bereiden van risotto of shakshuka voor 3 personen. Deze pan is speciaal ontworpen voor inductiekookplaten en biedt een aantal handige functies die het koken gemakkelijker maken.

Pan met keramische baklaag

De BK Brilliant Hapjespan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor hij PFAS-vrij is. Dit betekent dat de pan geen schadelijke chemische stoffen bevat en je vetarm kunt koken zonder veel olie of boter te gebruiken. Dit is niet alleen gezonder, maar ook beter voor het milieu.

Glazen deksel

De pan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je je eten goed in de gaten kunt houden tijdens het koken. Dit is handig omdat je de warmte in de pan kunt behouden, waardoor je gerecht sneller klaar is. Bovendien kun je de pan ook gebruiken in de oven tot aan 160 graden Celsius.

Koelblijvende handgreep

Een ander handig kenmerk van de BK Brilliant Hapjespan is de koelblijvende handgreep. Hierdoor hoef je geen pannenlappen te gebruiken tijdens het koken, omdat de handgreep altijd koel blijft. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort tijdens het koken.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Let er echter wel op dat de pan een keramische baklaag heeft, dus het is raadzaam om voorzichtig te zijn en geen schurende materialen te gebruiken tijdens het schoonmaken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Brilliant Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens.

Bouwkwaliteit

De BK Brilliant Hapjespan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan van aluminium is gemaakt, is de kwaliteit solide en duurzaam. De kunststof handgreep voelt stevig aan en de keramische antiaanbaklaag zorgt voor een goede kookervaring.