Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Review: Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm

Een knapperig en krokant bakresultaat

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm is perfect voor het bakken van een lekker omeletje op de zondagochtend. Deze pan uit de Intensity lijn is voorzien van een keramische baklaag, waardoor je verzekerd bent van een knapperig en krokant bakresultaat. De keramische laag is sterk en zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken.

Altijd de ideale baktemperatuur

Met de Tefal Thermo-Signal weet je altijd wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen. Deze handige functie zorgt ervoor dat een stip op de pan rood kleurt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden.

Extra brede inductiebodem

De Tefal Intensity Keramische koekenpan is geschikt voor gebruik op inductie. De pan is voorzien van een extra brede inductiebodem, waardoor de warmte zich sneller en gelijkmatig over de bodem van de pan verspreidt. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig verwarmd en krijg je een perfect bakresultaat.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken kun je de pan eenvoudig schoonmaken. Het wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen, zodat de keramische baklaag minder snel slijt. De pan is echter ook vaatwasmachinebestendig, dus als je liever de vaatwasser gebruikt, is dat ook mogelijk.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Intensity Keramische koekenpan is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan veelzijdig gebruiken in de keuken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intensity Keramische koekenpan is middenklasse. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar mogelijk niet zo duurzaam is als pannen van hogere kwaliteit. Het is belangrijk om de pan goed te onderhouden en de gebruiksinstructies te volgen om de levensduur te verlengen.